HKGalden吹水臺
發表文章發起投票
初來報到
岩岩見到有巴打宣傳 先過左黎呢度註冊
第一眼已經好有相逢恨晚既感覺

因為小弟就係外國拎黎既
所以成日都嫌佢個ser慢到hihi
你知啦 高登加ser加到去forum11 都係咁既樣
但係上黎呢度就唔同晒 起碼好順先 唔使幾秒就load完一頁
唔知係個server真係咁勁 定係只係因為呢度少人

點都好
我幾鍾意呢度有齊番舊高登既特色
冇晒濕鳩派膠賜酒
冇廣告
小圈子post接近零
睇野黎講真係好方便

但係冇左起底 又真係有d唔方便 始終都用左好耐 而家無番又要時間去適應

希望呢度既admin可以keep住做好佢
我相信有麝自然香 如果高登果邊繼續墮落落去 呢度遲早都會熱鬧
加油!
Good1Bad0
2013/06/17, 6:06:16 早上
本貼文共有 6 個回覆
此貼文已鎖,將不接受回覆

因為小弟就係外國拎黎既

點都好
冇晒濕鳩派膠賜酒
冇廣告
小圈子post接近零
睇野黎講真係好方便

但係冇左起底 又真係有d唔方便 始終都用左好耐 而家無番又要時間去適應

我相信有麝自然香 如果高登果邊繼續墮落落去 呢度遲早都會熱鬧
加油!

共勉之,平日開多d外國post, 講下外國際遇都有助討論氣候
#12013/06/17, 6:24:54 早上
引用快速引用
#22013/06/17, 6:25:43 早上
引用快速引用
想知呢個膠登係咪重開過?
我記得好耐之前都有過 但係果個就唔使ISP註冊既
#32013/06/17, 6:27:46 早上
引用快速引用

因為小弟就係外國拎黎既

點都好
冇晒濕鳩[#FF0000]派膠賜酒[/#FF0000]
冇廣告
小圈子post接近零
睇野黎講真係好方便

加油!

其實有
#42013/06/17, 6:57:45 早上
引用快速引用

因為小弟就係外國拎黎既

點都好
冇晒濕鳩[#FF0000]派膠賜酒[/#FF0000]
冇廣告
小圈子post接近零
睇野黎講真係好方便

加油!

其實有

有 但其實有咩用
#52013/06/17, 6:58:50 早上
引用快速引用

因為小弟就係外國拎黎既

點都好
冇晒濕鳩派膠賜酒
冇廣告
小圈子post接近零
睇野黎講真係好方便

加油!

共勉之,平日開多d外國post, 講下外國際遇都有助討論氣候

#62014/01/02, 3:02:09 下午
引用快速引用
發表文章發起投票