HKGalden吹水臺
發表文章發起投票
膠登巴打們 真係唔好再比位人地插啦
先前都有巴打開過post講過
其實我地而家唔係要搞分化
我地同高登 都係本是同根生
我地唔係要憎高登果邊既巴絲
我地而家只係不滿一個咁白色恐怖殺人唔斬眼既管理層

請大家要對事唔好對人
唔好再嚮高登開埋晒d post挑撥離間
宣傳同其他野都應免則免
搞對立對大家都冇好處
對膠登既長遠發展都唔好
首先要做好自己野先 發揮下呢度既優勢
以理服人 以德服人
你做到野出黎 自然有人會過黎

一味講到自己好似係正統blue blood既高登仔
淨係識得話高登果邊全部都係5p仔同五毛 一竹竿打沉一船人
我地咁做同果班自我感覺良好既老屎忽有乜分別?

高登部份人只係知道事實既一部份
佢地會批評 我好明白
但係由因 係我地某D巴打既行為已經令果邊既人反感
甚至已經over左 令大家既誤解越黎越大
希望大家真係知道
究竟要做D乜先對呢度有正面作用

言論自由係好重要 無論我以上呢番話岩唔岩聽
都希望大家花少少時間思考下

多謝
Good0Bad0
2013/06/20, 3:06:29 凌晨
本貼文共有 15 個回覆
此貼文已鎖,將不接受回覆
唔好對立
#12013/06/20, 3:10:27 凌晨
引用快速引用
其實...高登挑釁膠登極多...(請食你X 老X與XX 仲有D愛JOE力人士)
係膠登到話高登既
有 但唔多
#22013/06/20, 3:12:09 凌晨
引用快速引用
其實...高登挑釁膠登極多...(請食你X 老X與XX 仲有D愛JOE力人士)
係膠登到話高登既
有 但唔多

利申 係膠登一個關於呢D野既帖一個都無開/回
#32013/06/20, 3:12:39 凌晨
引用快速引用
玩分化班人目的係咩 ?
可能想我地一盤散沙不攻自破 (好似係)
#42013/06/20, 3:13:40 凌晨
引用快速引用
係膠登到話高登既
有 但唔多

把口生係人地度
個問題係
我地有冇需要去還擊?
以牙還牙 真係當前最好既解決辦法?
當我見到兩班人係度嗌交 我好痛心
以前大家同聲同氣 但因為大家對早洩既處理方法意見不一 所以而嘈係起黎
我覺得不值 因為我地越嘈得犀利
係背後睇show既既有利益者就會拍晒手掌 達到佢地目的
#52013/06/20, 3:15:18 凌晨
引用快速引用
係膠登到話高登既
有 但唔多

把口生係人地度
個問題係
我地有冇需要去還擊?
以前大家同聲同氣 但因為大家對早洩既處理方法意見不一 所以而嘈係起黎

我明你意思
我上面無咩 只係想講返事實
#62013/06/20, 3:18:48 凌晨
引用快速引用
係膠登到話高登既
有 但唔多

把口生係人地度
個問題係
我地有冇需要去還擊?

我明你意思
我上面無咩 只係想講返事實

搞咩鬼野好似成日多左D QUOTE

TEST
#72013/06/20, 3:19:09 凌晨
引用快速引用
無錯,家陣高登既巴打來去都係講「返5P啦」,又反蝗之極,講錯一兩個字,就成頁罵你係五毛!
更甚既係一遇到意見不合就會圍插你,針對性言論,完全接受唔到異見,人眉質素真係好低,結果我有AC都寧願做個CD ROM唔再留明!
#82013/06/20, 3:29:59 凌晨
引用快速引用
#92013/06/20, 3:30:38 凌晨
引用快速引用
不嬲話撚左唔理個邊 係你地狂轉貼過黎
#102013/06/20, 3:31:44 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票