HKGalden時事臺
發表文章發起投票回覆
膠登已經廢咗
呢度已經無人討論時事, 無人管理,
有無人知管理層發生咩事
Good0Bad1
2019/04/24, 11:42:20 晚上
引用快速引用
本貼文共有 17 個回覆
有無人知管理層發生咩事

墳登當然冇人, 得女鬼遊蕩

屌, 管埋員唔ban洗版人, 咁係冇人喇
#12019/04/25, 12:16:38 凌晨
引用快速引用
有無人知管理層發生咩事

墳登當然冇人, 得女鬼遊蕩

屌, 管埋員唔ban洗版人, 咁係冇人喇

好簡單,下個月前冇解決到個 bot ,我唔 update 光頭頂。跟本成班亂咁來
#22019/04/25, 12:19:24 凌晨
引用快速引用
呢度個admitn 係唔係死咗,或者受到一種勢力恐嚇,放棄管理呢個論壇,有無人知道詳情
#32019/04/25, 9:18:02 上午
引用快速引用
#42019/05/03, 3:01:57 下午
引用快速引用
呢度個admitn 係唔係死咗,或者受到一種勢力恐嚇,放棄管理呢個論壇,有無人知道詳情

[#FF0000]upload咗又唔睇on9仔[/#FF0000][/size=6][/b]
#52019/05/03, 7:26:25 晚上
引用快速引用

[#FF0000]upload咗又唔睇on9仔[/#FF0000][/size=6][/b]
[/quote]

個論壇都被你整到半死, 仲點跟d post,
同埋邉有你咁得閒, 遂個post 去跟
得閒做d 有義意既嘢, 係到玩 bot 又何苦
#62019/05/03, 11:31:50 晚上
引用快速引用

[/quote]

得閒做d 有義意既嘢, 係到玩 bot 又何苦 [/quote]
你姓屈架
玩bot印新聞叫勿通1,abc2,klngalden
#72019/05/03, 11:40:02 晚上
引用快速引用

你姓屈架

你之前洗板唔係用BOT? 手動咁勁啊?
你係睇膠登唔順眼定同勿通klngalden有私怨
同埋你成個行為想帶出咩大道理 有咩冤屈 講清楚啲
係咩原因驅使你要搞死一個同時上線人數十個都唔夠嘅論壇
#82019/05/03, 11:49:16 晚上
引用快速引用

你姓屈架

又一個認知障礙症
洗板係佢
https://www.hkgalden.com/member/profile/19003
#92019/05/04, 12:01:14 凌晨
引用快速引用

你姓屈架

又一個認知障礙症
洗板係佢
https://www.hkgalden.com/member/profile/19003

係喎 一定唔係你啦
#102019/05/04, 12:09:16 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆