HKGalden吹水臺
發表文章發起投票
屌你老母"香港人"回夠帶未呀
屌你老母臭閪
次次見到7.1 POST就係你條仆街係到回帶
回你老味閪咩仆街
https://hkgalden.com/member/profile/4216
食屎狗
Good0Bad0
2013/06/24, 1:06:12 凌晨
本貼文共有 6 個回覆
此貼文已鎖,將不接受回覆
#12013/06/24, 1:03:46 凌晨
引用快速引用

應該要有開post限制
每人每日開5個post就夠啦
#22013/06/24, 1:05:25 凌晨
引用快速引用
好撚煩呀條仆街
#32013/06/24, 1:06:14 凌晨
引用快速引用
屌佢老母
#42013/06/24, 1:08:33 凌晨
引用快速引用
貼新聞就貼新聞
一次過開咁春多OLD NEWS POST做咩鳩姐
7.1 前貼會多好撚多人去?
10年前面對既事同現今社會面對既事又唔同
係咁洗版做咩鳩
#52013/06/24, 1:25:49 凌晨
引用快速引用
屌你老母臭閪
次次見到7.1 POST就係你條仆街係到回帶
回你老味閪咩仆街
https://hkgalden.com/member/profile/4216
食屎狗

[#FF0000]你仲未知道香港已經大禍臨頭, 環顧全世界每個國家每次有全民運動時佢地既討論區既相關時事分區都係貼番相關於運動既過去歷史新聞, 係咪因為部份你呢D香港人唔鍾意睇歷史, 唔鍾意回帶, 鍾意7.1既事7.1先做, 鍾意大禍臨頭都要睇J圖睇AV先至覺得係和平理性非暴力, 先至係覺得有用, 先至係咁樣先至會成功對抗支那?

到左而家呢個地步都仲要玩內鬥, 彭定康講得冇錯, 香港人唔係衰係支那手上, 係衰係自己手上

見到你咁既撚柒樣, 我真係要幫你老母屌下你, 你條柒頭冚家剷泥齊種樹,汝家池塘多鮫魚,魚肥果熟嫲撚飯, 你老母西親下廚, 戇撚鳩鳩食賓周, 柒撚懵懵食甜筒, 我唔撚柒鳩屌你個含撚笨柒個老母既生滋甩毛爛臭化花柳白濁梅毒性冷感閪都唔撚柒得既

你放心, 我貼都係貼埋今年, 因為有關方面都講到明, 下年唔會再俾你地遊行, 到時你咪可以日日睇J圖睇AV, 成個討論區都冇人講時事, 全部都係J圖同AV[/size=6][/#FF0000]
#62014/01/02, 3:02:09 下午
引用快速引用
發表文章發起投票