HKGalden吹水臺
發表文章發起投票
[親子]有濕鳩家姐真係好撚煩
佢平時係屋企己經話撚晒事,我都唔知點解全家都要就佢,一唔順佢意就發晒老脾

屌你老母今日仲過份,我老豆幫我地買晒早餐,我屌你老母都仲唔撚滿意,話唔知食咩就係唔洗買,on撚鳩

日常生活的野自己又唔撚買,如果自己買仲要家人出錢,佢己經唔係學生,有工作能力 ,唔幫佢買就大大聲屌返我地,痴撚線

次次我想屌返佢,同佢嘈,我老豆一定禁住我,屌你老母今次我真係忍唔住,老豆己經返辛苦工,仲要受你氣

純作發泄
Good0Bad0
2013/06/24, 4:06:32 下午
本貼文共有 18 個回覆
此貼文已鎖,將不接受回覆
係我就屌9埋老豆, 咁撚樣寵法唔撚掂
#112013/06/24, 4:58:44 下午
引用快速引用
佢返工好辛苦,又多病痛 我唔想加煩惱比佢
#122013/06/24, 5:00:37 下午
引用快速引用
唔知點解,我睇左咸濕家姐

我都係

#132013/06/24, 5:00:50 下午
引用快速引用
有家姐好爽
可能佢需要比人調教下
#142013/06/24, 5:03:09 下午
引用快速引用
佢平時係屋企己經話撚晒事,我都唔知點解全家都要就佢,一唔順佢意就發晒老脾

屌你老母今日仲過份,我老豆幫我地買晒早餐,[#FF0000]我屌你老母都[/size=4][/#FF0000]仲唔撚滿意,話唔知食咩就係唔洗買,on撚鳩

日常生活的野自己又唔撚買,如果自己買仲要家人出錢,佢己經唔係學生,有工作能力 ,唔幫佢買就大大聲屌返我地,痴撚線

次次我想屌返佢,同佢嘈,我老豆一定禁住我,[#FF0000]屌你老母[/size=4][/#FF0000]今次我真係忍唔住,老豆己經返辛苦工,仲要受你氣

純作發泄[/quote]

亂倫
#152013/06/24, 5:03:20 下午
引用快速引用

屌你老母今日仲過份,我老豆幫我地買晒早餐,[#FF0000]我屌你老母都[/size=4][/#FF0000]仲唔撚滿意,話唔知食咩就係唔洗買,on撚鳩

次次我想屌返佢,同佢嘈,我老豆一定禁住我,[#FF0000]屌你老母[/size=4][/#FF0000]今次我真係忍唔住,老豆己經返辛苦工,仲要受你氣

純作發泄[/quote]

亂倫[/quote]
#162013/06/24, 5:08:23 下午
引用快速引用
唔知點解,我睇左咸濕家姐

我都係

x3
#172013/06/24, 5:11:11 下午
引用快速引用
死人唔會煩, 死人唔會發老皮
#182013/06/24, 5:18:52 下午
引用快速引用