HKGalden動漫臺
發表文章發起投票
gooのgle巴打入一入黎
かきくけこ

[#FF0000]呢句嘢究竟咩意思?[/#FF0000][/size=4]
Good0Bad0
2013/06/25, 5:06:20 凌晨
本貼文共有 7 個回覆
此貼文已鎖,將不接受回覆
かきくけこ

[#FF0000]呢句嘢究竟咩意思?[/#FF0000][/size=4][/quote]
[#FF0000]講左10幾20億次.都話冇意思[/size=6][/#FF0000]
[#4B0082]かきくけこ[/#4B0082][/size=6]
#12013/06/25, 5:14:26 凌晨
引用快速引用
弱智就跳樓死撚左佢啦,係度鳩回成隻小學雞咁
#22013/06/25, 5:29:55 凌晨
引用快速引用

[#FF0000]我留明關你撚事.係跳都係你件廢青跳先啦柒頭[/#FF0000][/size=6][/center]
[#40E0D0]かきくけこ[/#40E0D0][/size=6]
[/center]
#32013/06/25, 5:33:19 凌晨
引用快速引用

#42013/06/25, 5:33:45 凌晨
引用快速引用
かきくけこ

[#FF0000]呢句嘢究竟咩意思?[/#FF0000][/size=4][/quote]
日文五十音的か行
同你用英文講ABCDE差唔多意思
完全無喱頭

唔知點解膠登多左好多「無意義主題句」的留名
#52013/06/25, 5:51:21 凌晨
引用快速引用
かきくけこ

日文五十音的か行
完全無喱頭

唔知點解膠登多左好多「無意義主題句」的留名[/quote]
[洗眼]用adblockplus BLOCK gooのgle!!!
https://hkgalden.com/view/8463

#62013/06/26, 9:50:45 晚上
引用快速引用
かきくけこ

日文五十音的か行
完全無喱頭

唔知點解膠登多左好多「無意義主題句」的留名[/quote]
[洗眼]用adblockplus BLOCK gooのgle!!!
https://hkgalden.com/view/8463

[/quote]
掂!多謝巴打!
#72013/06/27, 9:02:30 晚上
引用快速引用
發表文章發起投票